AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı öldü görmek

Kahve falında anne babayı öldü görmek

Kahve falında anne babayı öldü görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anne babayı öldü gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Kahve falında anne babayı öldürmek zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı öldü görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve babasını öldüğünü görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin babasını öldürdüğünü görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında anne baba öldürmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak başarıdan başarıya koşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasının öldüğünü görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir