AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babamı görmek

Kahve falında anne babamı görmek

Kahve falında anne babamı görmek kişinin bundan zarar göreceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babamı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında ölen anne babayı görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş anne ve babayı görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasını görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayı namaz kılarken görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulur.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir