AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere duygularınızı göstermelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kısmetinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin anne babasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anne babaya sarılmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında babasının annesini öldürdüğünü görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölen anne baba görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir