AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayı öpmek

Kahve falında anne ve babayı öpmek

Kahve falında anne ve babayı öpmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çaresizleşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öpmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında anne babayı öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında anne baba eli öpmek yeni başlangıçların yapılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek başarılarının devam edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Kahve falında anne babanın elini öpmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek zorlukların günden güne artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir