AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı öpmek

Kahve falında anne babayı öpmek

Kahve falında anne babayı öpmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı öpmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek kendisini çaresiz hissedeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında anne babayı öpmek dünya mallarının çoğalacağına, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba eli öpmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek kendini yiyip bitireceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulur.

Kahve falında anne babanın elini öpmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öpmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir