AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek haneye bolluk ve bereket dolacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, müjdeli bir haber alacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında telefon beklemek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden telefon beklemek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden haber beklemek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinden mesaj beklemek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini beklemek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birini beklemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir