AnaSayfa / Genel / Kahve falında otogarda beklemek

Kahve falında otogarda beklemek

Kahve falında otogarda beklemek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında otogarda beklemek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında otogarda beklemek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında otogarda otobüs beklemek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini otogarda görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında otogar görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı beklemek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında merdivende beklemek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sırada beklemek şansın yüzüne güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında uçak beklediğini görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir