AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beklediğini görmek

Kahve falında birinin beklediğini görmek

Kahve falında birinin beklediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kalp kırmayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iyileşme göstereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin beklediğini gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kazancının katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında kapıda beklemek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında anahtar beklemek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durakta araba beklemek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok yoğun çalışacağına alamet eder.

Kahve falında arabada beklemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek kazancının günbegün artacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek beklemek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir