AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine inanılır.

Kahve falında kıyameti beklemek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet beklemek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir