AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftarı beklemek

Kahve falında iftarı beklemek

Kahve falında iftarı beklemek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında iftarı beklemek gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında iftarı beklemek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birini iftara çağırmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında iftar sofrası kurmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulur.

Kahve falında iftara davet edildiğini görmek daima önüne bakacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Kahve falında iftara misafir davet etmek zor bir dönem geçirileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iftara çağırmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına yorulur.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında iftar etmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir