AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek

Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek

Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torununun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında torununu hasta görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, canının derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında torun görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, keyiflerinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında torun sevmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulur.

Kahve falında torununu dövmek ihanet dolu bir işe girileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olmayan torununu görmek işlerinin aksayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torununun ağladığını görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir