AnaSayfa / Genel / Kahve falında torunumu görmek

Kahve falında torunumu görmek

Kahve falında torunumu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torunumu gördüyseniz:

  • Alçakgönüllü olmakla birlikte takdirleri olumlu karşılamanız tekrarları arttırabilir.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında torununun öldüğünü görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Kahve falında torununu görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında hala torunu görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek torunun olduğunu görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torunumu kaybetmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında torun emzirmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir