AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu öldüğünü görmek

Kahve falında torununu öldüğünü görmek

Kahve falında torununu öldüğünü görmek kimseye borçlanmayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında torununu öldüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Kahve falında torununun öldüğünü görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında torununu yıkamak maddi açıdan ferahlayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında torununu görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torun kaybolduğunu görmek kendi geleceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğmamış torun görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında torun sahibi olmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir