AnaSayfa / Genel / Kahve falında torunları görmek

Kahve falında torunları görmek

Kahve falında torunları görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında torunları gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında torununun ağladığını görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında torununu ölmüş görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torun görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek sorunların yakında son bulacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında torunumu görmek ticaretin açılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek torunu görmek isteklerine kavuşacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torununu hasta görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dede torunu görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir