AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın kökünü görmek

Kahve falında ağacın kökünü görmek

Kahve falında ağacın kökünü görmek sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağacın kökünü gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Kahve falında ağacın kökünden söküldüğünü görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağaç kökü sulamak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kökü olmayan ağaç görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında köklenmiş ağaç görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarının yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacın köklerini görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaç kökü kesmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, ününün çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir