AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş edilmesini görmek

Kahve falında ateş edilmesini görmek

Kahve falında ateş edilmesini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş edilmesini gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ateşte pişen et görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın ateş ettiğini görmek sıkıntı çekeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş edilmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşte et pişirmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir