AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte et pişirmek

Kahve falında ateşte et pişirmek

Kahve falında ateşte et pişirmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, işinde yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşte et pişirmek gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında ateşte et pişirmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ateşte süt pişirmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalet eder.

Kahve falında ateşte pişirmek uğranılan zararların telafi edileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ateşte mısır pişirmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte çay pişirmek yüksek diploma alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir