AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş edilmek

Kahve falında ateş edilmek

Kahve falında ateş edilmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş edilmek gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Kahve falında ateş edildiğini duymak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında askerlerin ateş ettiğini görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek kendi kabuğuna çekileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendine ateş edildiğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edilmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir