AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç kişiyi dövmek

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, gülen yüzünün solacağına, makamını kaybedeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birkaç kişinin öldüğünü görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyi öldürmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç kişi öldürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir