AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin tesbihini görmek

Kahve falında ölen kişinin tesbihini görmek

Kahve falında ölen kişinin tesbihini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, artık daha dikkatli davranacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tesbihini gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında ölen kişinin tesbihini görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih dağıldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye tesbih vermek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta tesbih görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih yaptırmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eve kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir