AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltu taşı tesbih görmek

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, iyi bir patron olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, dertlerden kurtulmaya, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında oltu taşı tesbih gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Kahve falında tesbih taşı görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında taş tesbih görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih beğenmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltu tesbih görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa işaret etmektedir.

Kahve falında zikir tesbihi görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun tesbih görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir