AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak

Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak

Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, güzel bir hayat süreceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin tesbih verdiğini görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran ve tesbih görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih toplamak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında tesbih çekmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih boncuk görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir