AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih yaptırmak

Kahve falında tesbih yaptırmak

Kahve falında tesbih yaptırmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hasta olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, meşakkate düşeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına yorulur.

Kahve falında tesbih yaptırmak gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında başkasının tesbih çektiğini görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden tesbih almak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü tesbih görmek doğru kararların alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında tesbih bulmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulur.

Kahve falında tesbih tanesi yemek dertleri biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında seccade ve tesbih görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında dağılan tesbihi toplamak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir