AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tesbih görmek

Kahve falında tahta tesbih görmek

Kahve falında tahta tesbih görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, darp edileceğine yorulur.

Kahve falında tahta tesbih gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Kahve falında tahta tesbih görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tesbih dükkanı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında zikir tesbihi görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında namaz tesbihi görmek işinden çıkarılacağına, yeni yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında mor tesbih görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Kahve falında camide tesbih görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir