AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin resmini görmek

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin resmini gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek canının derdine düşeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının resmini görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin resmini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev resmi çizmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir