AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü resmi görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi bebeklik resmini görmek işlerinin yolundan çıkacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin resmini görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir