AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev resmi çizmek

Kahve falında ev resmi çizmek

Kahve falında ev resmi çizmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, zorlukların geride kalacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ev resmi çizmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında ev resmi çizmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulur.

Kahve falında atatürk resmi çizmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında fil resmi çizmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek resmi çizmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek resmi çizmek kısa zamanda çok yol alınacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin resmini çizmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında araba resmi çizmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir