AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin resmini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin resmini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin resmini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, haneye nifak gireceğine, işlerinin tutacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinin resmini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin resmini görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar resmi görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan resmi çizmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan resmi yapmak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kendinin resmini görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birinin resmini görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun resmi görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir