AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek işinde aranan biri haline geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, bir işe soyunacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek kendisini eve kapatacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında domuz resmi görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin resmini görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir