AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının resmini görmek

Kahve falında düşmanının resmini görmek

Kahve falında düşmanının resmini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, dünya malı edineceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının resmini gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Kahve falında düşmanının resmini görmek oğlu evli ise boşanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek resmi çizmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami resmi yapmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın resmini görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık resmi yapmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet eder.

Kahve falında dedesinin resmini görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında şahmeran resmi görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir