AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek açların doyacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek tüm kederinin uçup gideceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin resmini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin resmini görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin resmini yapmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir