AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kadını hamile görmek

Kahve falında ölen kadını hamile görmek

Kahve falında ölen kadını hamile görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kadını hamile gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını hamile görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında birini hamile kadın görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bekar hamile kadın görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Kahve falında hamile olan bir kadın görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında başka kadını hamile görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadını doğum yaparken görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölen kadını hamile görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir