AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar hamile kadın görmek

Kahve falında bekar hamile kadın görmek

Kahve falında bekar hamile kadın görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar hamile kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bekar kadını hamile görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar hamile kadın görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar hamile görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek zor ve stresli günler geçireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bekar görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir