AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, güzel sözler işiteceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, eline para geçeceğine delalettir.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka kadını hamile görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka hamile kadın görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek ferah bir döneme girileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir