AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olan bir kadın görmek

Kahve falında hamile olan bir kadın görmek

Kahve falında hamile olan bir kadın görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi imkânlarının artacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, büyük bir yenilgi alacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olan bir kadın gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında dul kadını hamile görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında birçok hamile kadın görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadına sarılmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadınla konuşmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, keyfin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadına elma vermek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir