AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadını hamile görmek

Kahve falında başka kadını hamile görmek

Kahve falında başka kadını hamile görmek işsizin iş bulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında başka kadını hamile gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başka kadını hamile görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek yersiz yere suçlanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir