AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını hamile görmek

Kahve falında bir kadını hamile görmek

Kahve falında bir kadını hamile görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bereketin eksileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının hamile olduğunu görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile gelinlikli kadın görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla konuşmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını hamile görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında iki kadını hamile görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının kendini hamile görmek kızgınlıkların geçeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadın kurtarmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadını bıçaklamak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir