AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hamile kadın görmek

Kahve falında birini hamile kadın görmek

Kahve falında birini hamile kadın görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini hamile kadın gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında başkasını hamile kadın görmek geri plana düşeceğine, kafasının karışacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadından para almak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hamile kadına dokunmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını hamile görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadın duymak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek olaylı günler geçireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir