AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi hanımını görmek

Kahve falında kendi hanımını görmek

Kahve falında kendi hanımını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi hanımını gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında hanımı görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanım görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanım sahabe görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında hanımımı görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, beddua ve ah alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski hanımını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan hanımını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını ölmüş görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir