AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen güvercin görmek

Kahve falında ölen güvercin görmek

Kahve falında ölen güvercin görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen güvercin gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında güvercin pişirmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini uçarken görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, günbegün kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alacalı güvercin görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil güvercin görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir