AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini uçarken görmek

Kahve falında güvercini uçarken görmek

Kahve falında güvercini uçarken görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini uçarken gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Kahve falında güvercin uçarken görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında güvercini uçarken görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalettir.

Kahve falında uçarak namaz kılmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmandan uçarak kaçmak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini uçarken görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına inanılır.

Kahve falında uçarak yürüdüğünü görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir