AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçamayan güvercin görmek

Kahve falında uçamayan güvercin görmek

Kahve falında uçamayan güvercin görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uçamayan güvercin gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Kahve falında güvercinleri uçurmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak üzüntülerinin sona ereceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında güvercini uçurmak çok iyi yerlere geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, Allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan güvercin görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin uçtuğunu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir