AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yavrusu görmek

Kahve falında güvercin yavrusu görmek

Kahve falında güvercin yavrusu görmek bahtının da çok parlak olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, güzel haberlerin alınacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında güvercin yavrusu görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve yavrusunu görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında siyah yavru güvercin görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret eder.

Kahve falında yavrulu güvercin görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, dargınların barışacağına inanılır.

Kahve falında yavru güvercinler görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin yavruları görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak alanında marka bir isim olacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yavrusu görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir