AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi öpmek

Kahve falında eşi öpmek

Kahve falında eşi öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Kahve falında eşi öpmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşi öpmek çok mutlu olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin elini öpmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini öpmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine inanılır.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini alnından öpmek beklenilen takdiri alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ölü eşini öpmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini öpmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir