AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin koluna girmek

Kahve falında ölen birinin koluna girmek

Kahve falında ölen birinin koluna girmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle kol kola girmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin koluna girmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yüklü siparişler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin koluna girmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir