AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle kol kola girmek

Kahve falında erkekle kol kola girmek

Kahve falında erkekle kol kola girmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekle kol kola girmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında erkekle kol kola girmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol kola girmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında biriyle kol kola girmek afiyete ereceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek işlerinin çok iyi gideceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek karşılıksız bırakmayacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir