AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kötü günlerin arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, işe zorla gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek emeklerinin boşa gideceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet etmektedir.

Kahve falında annenin koluna girmek net bir bakış açısı kazanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin koluna girmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin koluna girmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir