AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının koluna girmek

Kahve falında arkadaşının koluna girmek

Kahve falında arkadaşının koluna girmek istemediği halde borçlanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın koluna girmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin koluna girmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koluna girmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek büyük bir başarının elde edileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin koluna girmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir