AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişinin koluna girmek ruhlarına mevlit okutacağına, yolunun açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin koluna girmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle denize girmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gizlice girmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında birini koluna girmek moralinin bozulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle kol kola girmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir