AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında ölen birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında ölen birinin içki içtiğini görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine içki içirmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin içki içtiğini görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında başkasını içki içerken görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında içki içmeyi istemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında içki içmeye çalışmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir